Palvelut

Tervetuloa asioimaan Kruunupyyn apteekkiin!

Annosjakelu

Asiakas saa kerralla kahden viikon ajaksi tarvitsemansa lääkkeet annospusseissa, jotka pakataan koneellisesti. Konejakelu on hygieenisempää ja virheettömämpää kuin käsin jakelu dosetteihin. Asiakas maksaa vain käyttämistään lääkkeistä. Koska lääkkeet hankitaan kahden viikon erissä, lääkehoidon muuttuessa asiakkaalle ei jää suuria määriä ylimääräisiä lääkkeitä. Palvelu on asiakkaalle maksullinen. Kela korvaa osan maksusta asiakkaalle tiettyjen edellytysten täyttyessä.

Lääkeneuvonta


Vastaamme mielellään tuotteisiimme sekä niiden tilaamiseen liittyviin kysymyksiin. Lääkeneuvonnassa palvelee aina lääkealan ammattilainen eli farmaseutti tai proviisori.
Voit ottaa meihin yhteyttä:

Reseptien uusinta

Voit pyytää meiltä reseptin uudistamista. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 28 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella. Uusinta voi myös vaatia käyntiä laboratoriokokeissa tai lääkärin vastaanotolla. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön kahdeksan vuorokauden kuluessa. Tieto uusimispyynnön käsittelystä on mahdollista saada tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Otamme 1.1.2023 käyttöön apteekissa reseptin uusimismaksun:

1 resepti 2€ , 2 reseptejä 4€, 3 tai enemmän reseptejä 5€

Voitte myös uusia sähköiset reseptit itse veloituksetta omakannan kautta tai ottamalla yhteyttä terveysasemalle tai hoitavaan lääkäriin

 

 

Lääkejätteiden vastaanotto

Lääkejätettä ovat kaikki käyttämättä jääneet, vanhentuneet tai sellaiset lääkkeet, joiden käytön viranomainen, lääkkeen valmistaja, myyntiluvan tai rekisteröinnin haltija on kieltänyt. Lääkejäte on aina vaarallista jätettä, joka on hävitettävä oikein.

  • Tarkista lääkekaappisi säännöllisesti ja poista sieltä vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet.
  • Poista reseptilääkkeistä ohjeliput tietosuojan takia.
  • Ota vanhat tai käyttämättä jääneet tabletit ja kapselit pois alkuperäispakkauksistaan, pakkaa ne irrallisina läpinäkyvään muovipussiin ja tuo ne apteekkiin.
  • Palauta nestemäiset lääkkeet, voiteet ja aerosolit apteekkiin niiden omissa pakkauksissaan. Varmista, että nestemäiset lääkkeet eivät vuoda.
  • Toimita jodipitoiset lääkkeet ja elohopeakuumemittarit apteekkiin muusta lääkejätteestä erillään.
  • Palauta sytostaattia sisältävät lääkejätteet (syövän hoidossa käytettävät lääkkeet ja esimerkiksi metotreksaattia sisältävät valmisteet) erillisessä muovipussissa ja alkuperäispakkauksissaan.

Tule käymään

Kirkkotie 4
68500 Kruunupyy

Sijainti kartalla >

Olemme avoinna

Ma-pe: 9-17
La: 9-13